Ook tele2 komt met een onbeperkt mobiel abonnement

Ook tele2 komt met een onbeperkt mobiel abonnement

In navolging van T-Mobile en Robin Mobiel komt ook prijsvechter Tele2 met een abonnement met onbeperkt mobiele data, bellen en sms’en voor klanten die ongelimiteerd willen kunnen internetten en communiceren via hun telefoon. Per 17 mei biedt de provider onbeperkt bellen en sms’en aan icm Unlimited Data voor €25,- per maand.

http://om.tele2.se/wp-content/themes/tele2-corp/assets/img/t2-fallback.jpgMet dit nieuwe abonnement is Tele2 €5 goedkoper dan concurrent T-Mobile. Ook andere bundels met beperkte datalimieten zijn in prijs omlaag gegaan. Vanaf woensdag 17 mei 2017 zijn de abonnementen te bestellen via de website van Tele2. Klanten die nu een kleinere bundel hebben bij Tele2 kunnen ook makkelijk overstappen naar de nieuwe abonnementsvorm.

Net als bij T-Mobile is het zo dat klanten meer dan 5GB per dag gebruiken ze  een sms moeten versturen om hun bundel gratis uit te breiden met een extra gigabyte. Voor het Roamen binnen de E.U. heeft de provider wel een limiet van maximaal 6GB per maand. Wie in Europa op vakantie dus meer dan 6GB verstookt kan beter kiezen voor de provider T-Mobile 10GB of gaan voor Robin Mobile (onbeperkt).

https://www.clove.co.uk/imagemanager/S8%20Range/samsung-galaxy-s8-starry-night.JPG

Tele2 is met dit sim-only abonnement gekomen als reactie op dat ook T-Mobile sinds januari is gekomen met het Go-Unlimited abonnement en is nu een van de drie mobiele providers die in Nederland een ‘onbeperkt’ mobiel abonnement, met ‘ongelimiteerde’ data. In de vier maanden dat de roze concurrent van Tele2 dit onbeperkte abonnement aanboden stapten honderdduizend klanten over.

Tele2 heeft sinds een aantal jaren haar eigen 4G netwerk opgebouwd. Dit heeft een buitendekking van 97% van Nederland. Op plaatsen waar er geen netwerkdekking is van Tele2, valt het terug op 3G dekking van het T-Mobile netwerk. Een Review van het Tele2 abonnement vind je HIER.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *